Stoppen Met Roken Ontwenningsverschijnselen Vermijden

Toen ik uiteindelijk gestopt ben met roken wist ik vooraf dat ik niets ging voelen. Ik zou niet afzien van een ‘bibberend’ lichaam, ik zou niet overstressed geraken, ik zou niet geïrriteerd doen tegen iedereen, ik zou nergens geen pijn of ongemak voelen. Allemaal dingen die ik mezelf gedurende jaren had voorgespiegeld. Nu wist ik beter; ik wist dat ik me meer ontspannen ging voelen, ik wist dat ik me fantastisch zou voelen. En dat is ook hetgeen er in werkelijkheid gebeurd is.

Kan je je voorstellen dat ik, een hevige kettingroker van meer dan honderd sigaretten per dag, geen seconde heb ‘afgezien’ toen ik stopte met roken? Ik kan het me nu levendig voorstellen en jij binnenkort ook! Zeer binnenkort!

De illusie van ontwenningsverschijnselen zijn een zoveelste product van de grote hersenspoeling rondom ons, gesponsord door de farmaceutische industrie. Dat is alles. Zij hebben deze ontwenningsverschijnselen gecreëerd in je hoofd. Fysisch valt er absoluut niets te voelen, er is absoluut niets maar dan ook niets wat je zou kunnen pijn doen. Je zal geen pijn ervaren, je zal je niet ongemakkelijk voelen, je gaat niet staan beven. Niets van dit alles!! Je gaat onmiddellijk veel beter kunnen ademhalen, je gaat je veel beter voelen, je rokershoest is op minder dan twee dagen volledig verdwenen.

Aanvaardt het voor eens en voor altijd : ER BESTAAT NIETS ZOALS ONTWENNINGSVERSCHIJNSELEN OF ONTWENNINGSPIJNEN!!!! En ik daag iedere dokter of farmaceutische firma uit om het tegendeel te bewijzen!

Het enige wat er bestaat, veroorzaakt door de hersenspoeling, is een interne ontwenningscrisis. Dit is een mentale crisis die in je gedachten plaats heeft en deze gedachten doen je geloven dat er fysisch iets mis met je is, wat geheel niet waar is. Wanneer je bovendien De GEMAKKELIJK STOPPEN METHODE toepast, dan heb je ook van die interne ontwenningscrisis geen last vermits deze vooraf reeds volledig is weggenomen.

 

Leave a Reply

Comment
Name*
Mail*
Website*

Solve : *
28 + 30 =