Je uiterlijk verraadt je innerlijk

Ik bedoel niet dat een oorbel zou verraden dat je een gewelddadig type bent of dat een shirt van Heineken zou zeggen dat je een alcoholist bent. Vaak is dat in deze gevallen namelijk helemaal niet zo.

Veel mannen denk dat hun uiterlijk erg belangrijk is als het aankomt op het versieren van vrouwen en geloof me dat is ook zo maar wat je goed moet onthouden is:Er goed uitzien is iets anders dan knap zijn…

Wanneer je nu eenmaal niet bijzonder knap geboren bent of dit alleen van jezelf vind dan wil dat nog niet zeggen dat je er niet goed uit kunt zien.

Het zal je niet raar in de oren klinken dat vrouwen meer met hun uiterlijk bezig zijn dan mannen, wanneer je dit beseft dan zul je ook begrijpen dat vrouwen een oog hebben voor uiterlijk, ik zal je daar even een korte anekdote over vertellen zodat je snap wat ik bedoel.We gaan even een flink aantal jaren terug in de tijd:

Ik had al maanden lang een goede vriendin (jaja, ik ben ook vaak genoeg in de vriendenzone beland) en daar sprak ik toch wel eens in de twee weken mee af, het klikte echt bijzonder goed tussen ons.

Ik zei het al even van die vriendenzone, ik was er in gevallen en zat in eerste instantie wel degelijk achter haar aan en gedurende al onze (vriendschappelijke) afspraken hoopte ik natuurlijk wel dat er eens iets zou gebeuren.

Omdat ik geen kans wou laten lopen zorgde ik er altijd voor dat ik er op mijn best uitzag als ik haar ontmoette en zodoende bracht ik toch heel wat uurtjes voor de spiegel door. Ik ging pas de deur uit als ik mijn kapsel netjes strak in het gelid had gedrukt, overhemdje aan, nette gepoetste zwarte schoenen enzovoorts…

Nou er zat tijd genoeg in zo’n avondje laten we maar zeggen, toch gebeurde er nooit eens iets. Ik durfde gewoon niks te proberen omdat ik onze vriendschap niet wou verpesten (we gingen verder ook veel met dezelfde mensen om) en er deed zich ook geen spontane gelegenheid voor omdat zij mij gewoon anders zag.Na een tijdje had ik het wel zo’n beetje opgegeven…

Tot een bepaald moment dat ik haar een keer met wat vrienden op straat tegenkwam, ik had net gefitnest en een zonnebankje genomen en was onderweg naar huis om mezelf nog wat verder op te frissen (ik had bij de fitness kort even gedoucht).

Zij heeft liever niet dat ik haar naam noem in deze mail dus ik noem haar voor het gemak even anders zodat het wat makkelijk leest, ik noem haar nu voor het gemak even Yolanthe (een man mag toch zijn fantasieën hebben?).

Yolanthe kwam net van een feestje en ging met een groep mensen de kroeg in, het duurde niet lang of ze had me zover dat ik voor een drankje mee zou naar de kroeg. Nou 1 drankje worden er al snel 10 natuurlijk en 3 uur later zat ik er nog.

We stonden met de hele groep te dansen en mijn oog viel op een leuke blonde meid die naar me glimlachte en rap als ik af en toe kon zijn stond ik nog geen minuut later ineens achter haar…

De “stille aanval” noem ik dat, zo sta ik voor d’r en voor ze iets in de gaten heeft sta ik ineens achter haar waar ik alle gelegenheid heb om dichterbij te komen en met d’r te gaan staan dansen, overkomende als een spontane grappig bedoelde actie Ik stond een tijdje met d’r te dansen en wat gebeurt er?

Yolanthe gaat precies tegenover me staan te dansen met achter haar een net iets te brede kerel die blijkbaar van de stille aanval geen grap maakte maar als vastbesloten overwinningstactiek beheerste.

Zo hebben we een tijdje staan dansen en al die tijd keken Yolanthe en ik elkaar in de ogen aan in plaats van dat we op onze eigen danspartners letten…

Ik had zelfs niet eens in de gaten dat mijn danspartner tussendoor blijkbaar een tijd met haar vriendin had staan praten en geeneens aan het dansen was (hoorde ik later via via).

Nou goed, ik vat even een stukje samen, Yolanthe en ik verlieten beide wat later onze danspartners en dansten met elkaar verder, wel even belangrijk: ik probeerde haar niet te versieren! Ik had dat wel opgegeven en wou een leuke avond niet verpesten.En toen ineens…

Een voorzichtig kusje op mijn wang, wat zijn vervolg vond  in een tweede kusje op de mond, wat al snel overging tot zoenen alsof ons leven er vanaf hing…

Ik besloot te genieten van het moment en niet teveel te spreken en al zeker niet gevoelige vragen te stellen! (nooit een vrouw wegjagen voordat je haar aan de ketting hebt).

Er gebeurde nog het een en ander later op de avond waar ik verder maar niet over zal zeggen nu… ( ik mocht haar naam al niet eens gebruiken )

Ik heb een dag later met haar afgesproken en ze had er geen spijt van maar zag het helaas wel als een eenmalig iets, daarom durfde ik haar toch wel te vragen; waarom ze nu ineens wel voor me ging?

Ze zei dat ze mij ontzettend graag mocht en mij echt de liefste vriend vond die ze ooit had gehad (ik schijn helaas vrij goed te zijn in de vriendenzone) dus qua innerlijk zat dat wel goed.En nu komt het belangrijkste…

Ze zei dat ik haar die avond ontzettend op had gewonden toen ze een tijdje naar me had staan kijken!en waarom?

Ik had net gesport dus mijn haar zat gewoon lekker losjes in plaats van strak gekamd, ik had onder de zonnebank gelegen dus mijn huid had een gezonde kleur en omdat ik haar niet probeerde te versieren maar gewoon met mijn eigen zaken bezig was keek ik heel ontspannen en relaxt uit mijn ogen.

Wanneer ik bij haar was dan was ik gewoon altijd heel gespannen, durfde niks verkeerds te zeggen en deed niet veel anders dan wachten op een moment om iets te proberen…

Van alle avonden dat ik met haar afgesproken had heb ik er 1x minder “netjes” uitgezien en direct was het raak.

Mijn relaxtere uitstraling, gezonde uiterlijk en mijn losse bos haren zorgden ervoor dat ik er “overall” veel beter uitzag dan normaal als zou ik zelf hebben gevonden dat ik er niet uitzag! (owja ik had ook geen strak overhemd aan maar een gewoon shirt).Bij deze dus eens en voor altijd:

Je hoeft niet te knap te zijn om vrouwen te versieren, je moet gewoon weten hoe je er relaxt uitziet en ervoor zorgen dat je uiterlijk gezond en verzorgd is, je bent dan al een heel eind als je kijkt naar uiterlijk.

Owja nog een korte tip: Vrouwen kijken ook vaak eerst naar de schoenen van een man (ja, ik begrijp ook niet waarom). Doe schoenen aan die bij de gelegenheid passen, een beetje “in” zijn en jou een wat relaxt uiterlijk geven.

 

Leave a Reply

Comment
Name*
Mail*
Website*

Solve : *
10 − 8 =