Feiten Over Stoppen Met Roken

 

Nicotinepleisters en nicotinekauwgom WERKEN NIET

Succesvol stoppen met roken door Nicotine pleisters of nicotine kauwgom te gebruiken kan niet. Nicotine kauwgom en -pleisters bestaan al meer dan dertig jaar. Wanneer ze werkelijk zouden werken, zouden er toch geen rokers meer bestaan of wel soms? Dit feitt alleen zou je al duidelijk moeten maken dat nicotine pleisters en -kauwgom niet het antwoord zijn om blijvend te stoppen met roken. Waarschijnlijk heb je dit ook al reeds zelf uitgevonden..!

Laser Therapie  om te stoppen met roken WERKT NIET.

Door lasertherapie te gebruiken zal je ook niet stoppen met roken. Uitgebreide studies over de hele wereld hebben aangetoond dat de zogenaamde resultaten van lasertherapie enkel gelijk zijn aan de placebo resultaten bij testgroepen die een blanco test-therapie kregen. Bij ondervragingen in de groep rokers die de ‘echte’ therapie ondergingen was minder dan 5% na een jaar nog rookvrij. In de placebo groep was 4,2 % nog rookvrij na 1 jaar. Laser therapie zal je niet blijvend stoppen met roken.

Zyban, Campix WERKT NIET.

Nieuwe medicijnen die door pharmaceutische industrie gelanceerd zijn om meer winst te maken, zoals Zyban en Champix, helpen je niet om blijvend te stoppen met roken. Ook deze medicijnen zijn al vele jaren in de omloop en toch hebben we nog steeds een groot aantal rokers die vechten om van hun verslaving af te komen. Niet alleen kosten deze medicijnen bakken vol geld maar wanneer je stopt met ze in te nemen, begint meer dan 95% van de gebruikers binnen een jaar weer te roken. Jaarlijks sterven ongeveer 500 rokers als een direct gevolg van het gebruik van Zyban. Dit is natuurlijk ook een manier om te stoppen met roken, maar niet echt de manier die wij zouden aanbevelen…!

Wat te denken over andere Online RookStop sites, hypnose, etc.

Over rookstop sites, stoppen met roken forum, hypnose, electrische sigaretten, kruidenthee enzo…. mijn mening, pure, ech pure onzin. Stoppen met roken is een serieuze aangelegendheid en een groot probleem voor vele rokers over de hele wereld. Jammer genoeg slaan gladde marketeers hier hun slag om misbruik van dit probleem te maken en halen ze grote winsten binnen door jou gelijk wat te beloven, zolang je maar hun rommel koopt.

Om aan je verslaving te werken door aan de fysieke verslaving te werken heeft geen zin! Kijk maar naar het bovenstaande… Alles wijst in de richting naar het mentale aspect van rookverslaving! En daarom werkt ‘De Gemakkelijk Stoppen Met Roken Methode‘ wel! Het is al bij tienduizenden rokers bewezen dat het effectief werkt omdat je rookverslaving vanuit een ‘mentale’ manier wordt bekeken, omdat daar het echte probleem verscholen is; je mentale verslaving

Posted in BerichtenAndere Links »

« Stoppen Met Roken EffectenLeave a ReplyClick here to cancel reply.

Leave a Reply

Comment
Name*
Mail*
Website*

Solve : *
26 ⁄ 13 =