3 Manieren om van Cellulitis af te komen

Als er één ding is dat een meisje zeker zal teleurstellen, dan is het wel het zien van die niet zo leuke kuiltjes in de kont. Ja, cellulitis is zeker een pijn in de kont (of heup, buik, dij)! Maar dat betekent niet dat je je shorts en naveltruitje moet ophangen!

  • Opdrinken

Volgens de Mayo Clinic wordt de klonterige verschijning van cellulitis veroorzaakt door vezelachtig bindweefsel en vet. Grotendeels genetisch (bedankt, mama!) en voornamelijk gevonden bij vrouwen (hoera, papa!), kan een gezonde levensstijl nog steeds helpen om de boel beter te maken.

Jezelf gehydrateerd houden helpt bij gewichtsbeheersing, spoelt gifstoffen uit en verbetert het uiterlijk van de sinaasappelhuid. Is water te saai? Drink in plaats daarvan een slokje suikervrije kruidenthee. Het verhoogt de vitaliteit en helpt zoete verlangens uit te bannen en helpt om het lichaam zacht en natuurlijk te reinigen en te ontgiften.

  • Zelfmassage

Een van de beste manieren om oneffenheden af te breken is het gebruik van een cellulite cup. Deze slimme siliconen cup creëert een zuigkracht op de huid en kan worden gebruikt om jouw probleemgebieden – benen en dijen, heupen, buik, billen of triceps – te masseren om vetophopingen af te breken en gifstoffen te elimineren.

Op deze manier werkt een cupping massage.

Breng lotion op oliebasis of lichaamsolie aan – je wilt dat het gemakkelijk schuift en glijdt om kneuzingen te voorkomen – knijp in de cup om een vacuüm te creëren en breng het vervolgens aan op je doelgebied. Schuif dan eenvoudig heen en weer, van links naar rechts, en besteed 5-8 minuten per behandelingszone. De bestede tijd is afhankelijk van de grootte van het gebied en hoe bobbelig het is.

Het wordt 3-4 keer per week gebruikt, de resultaten moeten na 3-4 weken verschijnen, met een maximum van 6 weken. Als de resultaten eenmaal verkregen zijn, is 1 sessie per week het enige wat nodig is om de resultaten te behouden!

  • Beweeg Meer

Hoewel het terugdringen van de cellulitis ter plaatse lastig kan zijn, kan het verminderen van lichaamsvet in het algemeen ook enig voordeel hebben. Dus, zorg ervoor dat je een gezonde, onverwerkte voeding combineert met veel beweging!

Behalve dat je fit blijft, helpt sporten ook de bloedsomloop te bevorderen. En deze verhoogde bloedtoevoer naar jouw probleemzones kan helpen cellulitis te verbeteren. Plus, lichaamsbeweging is een bewezen versterker van zelfvertrouwen, dus je zult je geen zorgen maken over die rare kuiltjes op je achterwerk!

Leave a Reply

Comment
Name*
Mail*
Website*

Solve : *
26 − 23 =